Blogg & Nyheter

 1. 4 stjärnor för Falsterbo Camping Resort!

  Med målet att bygga en ny camping i Falsterbo satte vid spadtagen i marken den 2 januari 2017. Vi lovade Vellinge kommun att 2020 skulle vi ha en 4 stjärnig camping på Falsterbonäset men hade en egen målbild om att nå upp till detta mål redan 2018.

  Den 8 augusti 2017 nådde vi detta delmål och vi är oerhört stolta och tacksamma.

  Tack säger vi till alla som hjälp oss på resan, från Vellinge kommun till näringsliv, leverantörer, personal, SCR Svensk Camping och givetvis till er, våra gäster som gör detta möjligt och hejar på med era fina komplimanger och hejarop! 

  Nu avslutar vi högsäsongen och går mot lite lugnare tider beläggningsmässigt samtidigt som vi återigen växlar upp med mer renoveringar, byggnationer och idéer om hur vi ska kunna bli bättre.

  Med vänlig hälsning och vårt varmaste tack.

  Ola & Anna Ambuhm med personal

   

 2. Falsterbos strand bland Europas 12 bästa

  Stranden i Falsterbo, Skåne, Sverige

  Inte bara Dream Euro Trip utan också Rough Guides pekar ut Falsterbo som en av Europas pärlor bland stränder. Löjligt vita stränder, sanddynor där man kan söka lä och de makalösa små kulörta strandstugorna gör Falsterbo till en perfekt familjestrand.

  Vad passar inte bättre än en campingsemester till Falsterbo Camping Resort och få uppleva denna vackra strand? Läs gärna mer om reportaget från Expressen nedan.

  http://www.expressen.se/allt-om-resor/svensk-strand-bland-de-12-basta-i-europa/

 3. Stuguthyrning Falsterbostugor

  Våra Falsterbostugor på Falsterbo Camping Resort är nu redo att ta emot er gäster!

  Falsterbostugan är 37 kvm stor med altan mot sydväst, kök och allrum med tv, 1 sovrum med kontinentalsäng, 1 sovrum med 1 st våningssäng samt toalett med dusch. Välkommen till en stuga med det lilla extra på vackra Falsterbonäset!

 4. Skanörsstugor

  IMG_3863 IMG_3864 IMG_3867 IMG_3869I Skanörsstugorna bor ni i sköna nya sängar och nyrenoverade badrum. Fler bilder kommer på Facebook.com/falsterboresort hoppas vi ses snart! 😉

 5. Informationsträff med säsongsgäster och information kring midsommar!

  Idag hade vi informationsträff med våra säsongsgäster på Falsterbo Camping Resort. Väldigt många hade kommit för att delta vilket verkligen var trevligt med god stämning, frågor, svar och tankar med goda idéer! En härlig blandning med gamla och nya gäster i varierande åldrar skapar en härlig stämning!

  Vi ser verkligen fram emot att arbeta med Falsterbo Camping och skapa en härlig mötesplats på den svenska rivieran!

  Vi hälsar långtids som korttidsgäster, sommar som vår och höst, evenemangsgäster mfl varmt välkomna till en ny säsong!

  Vi passar även på att påminna om att boka in era platser till Falsterbo Horse Show och till midsommar på campingen!

  Midsommarfirande på Falsterbo Camping Resort:

  Under midsommar kommer vi att ha dans kring stången, lekar och tävlingar, godisregn  och annat skoj och dansa in midsommarnatten till DJ Mike på kvällen. Midsommardagen välkomnar vi trubadur Patrik till oss för att underhålla oss i sommarvärmen.

  Vi ses!