Platschef

Falsterbo Resort och Campinggruppen söker nu dig!

 

Du kommer att arbeta med ett av regionens mest besökta campingföretag på stark frammarsch. Bolaget driver idag anläggningar i Falsterbo, Barsebäckstrand, Trelleborg och Simrishamn. Företaget blev utsedda till årets campingföretag i Sverige 2022, årets turistmål i Sverige för husbilar 2019 & 2020 i Falsterbo samt årets turistmål i Sverige camping i Simrishamn. Bolaget har idag ca 38 helårsanställda och ca 140 säsongsanställda. Att arbeta i campingbranschen är oerhört varierande och fantastiskt kul. Varje år väljer tiotusentals människor att förlägga just sin semester i våra händer på just våra anläggningar. Ett positivt och spännande ansvar!

 

Du som person ska vara extremt lösningsorienterad, social och flexibel.

Du ska ha ett intresse för människor, att utveckla våra anläggningar, jobba i samklang med destinationschef för att på bästa sätt erbjuda våra gäster och medarbetare de bästa förutsättningarna för att trivas på våra anläggningar. Du kommer att ansvara för personaltillsättning, bistro, schema, butik och löpande administration. Du ska vara spindeln i nätet och kunna hoppa in där det behövs.

 

Tjänsten innebär delad beredskap och tillgänglighet samt arbete även under kvällar och helger.

Vår verksamhet är säsongsbetonad vilket innebär att vi jobbar med och förbereder under vintern med alltifrån bokningssytem till att hitta rätt kompetens för våra säsongsanställda till att utbilda oss och att utvecklas under vintern för att sedan intensivt jobba tillsammans med våra gäster under sommarmånaderna.

 

Arbetet utgår från Falsterbo Resort men innebär också arbete på våra övriga anläggningar.

 

  • Det är meriterande om du har erfarenhet från camping eller restaurangbranschen eller motsvarande.
    Utbildning erbjuds under arbetet.
  • Tjänsten är 100%
  • Du ska vara flytande i svenska och engelska
  • Du ska ha B-körkort
  • Du söker genom att maila in din ansökan med foto till jobb@falsterboresort.se
  • Företaget innehar kollektivavtal med Visita.

 

Varmt välkommen med din ansökan!
Tillsättning sker löpande.