Om Falsterbo Resort

- Camping, stugor och ställplatser – med havet som närmaste granne

Bo vid bästa läget på Falsterbonäset!

Falsterbo camping & resort är belägen bara några hundra meter från den vackra vita stranden med det böljande kristallklara vattnet. Här möts du av natur i världsklass där Skanör Ljungs naturreservat möter långgrund strand i en vacker symbios, som bjuder in till härliga havsbad, kitesurfing, vandring, cykling och fågelskådning.

 

Falsterbo camping & resort startade upp 2017 med nya ägare, nya byggnader och en ny satsning på underhållning och aktiviteter! Boka och bo i fräscha, mysiga och moderna campingstugor. Kommer du med husbil, husvagn eller tält, så erbjuder vi mysiga campingtomter och ställplatser.

Här finns  aktiviteter för alla åldrar och vi ser fram emot en härlig säsong tillsammans med er!

Under högsäsong erbjuder vi barnklubb med en mängd olika aktiviteter som t ex sandslottstävling, minidisco, ansiktsmålning, singstar, hoppborgar och skattjakt. En ny modern lekplats med stor studsmatta, klätterställning med rutchkana, små träkojor och minigolf inbjuder till lek för både stora och små barn. För de lite äldre anordnas träningspass, kvällsshower & music quiz. Besök gärna vår Facebooksida för aktuella evenemang.

 

I vår bistro med nybyggd glasveranda erbjuder vi matiga sallader, pizza, hamburgare och korv. Det finns även möjlighet att köpa take away till stranden. Missa inte vår glasseria där vi erbjuder såväl kulglass som mjukglass från GB Glass – ett utmärkt val när man är sugen på något sött! Se gärna för nyheter och aktuella öppettider på vår Facebooksida.

 

Välkomna till oss på Falsterbonäset och sydsvenska rivieran!

 

 

 

HÅLLBARHET INTEGRETETSPOLICY