Hoppa till huvudinnehållet

Jobba med oss...

På Falsterbo Camping Resort!

Jobb på Falsterbo Resort

Sommarjobb på Falsterbo? Vi söker nu personal till reception, barnklubb, café/gatukök, vaktmästeri och lokalvård för sommarsäsongen 2020. Det är meriterande med erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare men inget krav. Din viktigaste förmåga är du själv och hur du kan göra våra gästers upplevelse till ett minne av deras bästa semesterdagar.

 

Reception

Du ska vara framåt, lösningsorienterad, serviceminded och kunna minst svenska och engelska. Då vi har väldigt många tyska besökare är det väldigt positivt med kunskap även här. Du ska vara/fylla 18 år eller äldre och ha en god datorvana. Arbetet utförs såväl morgon som kväll och helger.

 

Barnklubb

Du ska vara framåt och positiv, prata svenska och engelska samt får gärna ha intresse av dans/musik/fritidsverksamhet. Här går arbetet att kombinera med annat arbete på campingplatsen då vi håller igång 3 dagar i veckan med barnklubben. Du kanske även är intresserad av träning och kan hålla pass för våra gäster eller är intresserad av reception/gatukök eller café? Att leka och ha kul tillsammans med barn och unga med aktiviteter är viktigt här och våga leda gruppen. Du ska vara minst 16 år och verksamheten är dagtid vardagar och helger.

 

Lokalvård

Inom lokalvård möter du dagligen våra gäster och är den som ser till att deras upplevelse blir av högsta kvalitet. Du ska ha känsla för att hålla rent och snyggt och förstå vikten av detta till våra gäster. Arbetet utförs såväl morgon som kväll och helger beroende av schema.

 

Vaktmästare

Är du vår handyman som kan laga och fixa det mesta. Ingenting är omöjligt utan allt man vill kan man? Intresserad och lösningsorienterat såväl med maskiner som klippning och kunna skruva med rör och snickeri? En allkonstnär helt enkelt? Du ska vara minst 18 år och ha minst B kört där även C körkort är meriterande. Du kommer att utgår från Falsterbo med även Trelleborg och Barsebäck som arbetsplatser.

Café/Gatukök

Service och ordning är dina ledord här där du håller ordning och reda på våra gästers önskemål och levererar med ett leende dag som kväll. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande. Du ska vara minst 16 år och arbetet utförs såväl dag som kväll och helger.

 

CV och personligt brev

Ditt cv och personliga brev med bild skickar du till jobb@falsterboresort.se

Vi är anslutna till VISITA och lön enligt kollektivavtal. Arbetet utförs på och vid Falsterbo Camping Resort, Reuterswärds väg 1, 239 42 Falsterbo.

 

 

Falsterbo Resort @ Instagram

Följ oss på instagram för att ta del av vår händelserika vardag!